onsdag 15 september 2010

GOOD CHARMA & DAGENS SVARTA...

Idag är en TRÅKIG och regning dag....BLÄÄÄÄÄ. Var inget roligt att gå utanför dörren på morgonen idag. Grått och trist väder. Tur att man har annat som piggar upp. Idag behövde jag definitivt lite "GOOD CHARMA", tog därför på mig mina fina armband från detta märke som ska skänka sin bärare lite God Karma.....jajaja, man kan ju hoppas. Annars är de så snygga så man  mår faktiskt lite bättre med dessa på armen. Dessutom bjuder jag på dagens svarta outfit, snyggt att lyssa upp denna med fina smycken.
Jag har blandat en massa olika Good Charma armband med ett stort kularmband från Tiffanys. Gillar just att man kan mixa dessa.

Dagens svata outfit, tunka från Twin-Set och skärp från Noa Noa.

Här kommer några Good Charma från min egen lilla samling....Denna är en stor favorit med alla fina kronorna ;-D

En klassiker med texten  "Jag älskar dig" på en massa språk.

En lite ovanligare mix med sötvattenspärlor.
Det enda som inte är bra med dessa vackra armband är PRISET, de är dyra och det är en rejäl investering man gör, men jag ser det som en investering som jag kan njuta av under tiden jag använder dessa, dessutom blir dessa ALDRIG omoderna. Tyvärr säljs väldigt många kopior av dessa armband både på Tradera och Ebay så man bör vara försiktig när man köper dessa!
Vill man vara HELT säker på äkthet kan man köpa dessa hos TINTIN STYLE som har ett bra utbud av dessa. Bland annat denna FINA:

Som skiljer sig från övriga GOOD CHARMA armband och som är såååå fin.

Missa inte mitt inlägg med ytterligare inspiration från Love Forever senare idag.....har lyckats ordna med rabatt till mina trogna läsare ;-D Mer info om detta senare idag!!
KRAM!!

1 kommentar:

 1. Oh jag ÄLSKAR Good Charma armbanden.. de är underbart vackra!
  En annan sak som jag älskar är dina jeans från Blanc NYC. Är det creepin du har?
  Får man lov att fråga vilken storlek du drar? Alltid så svårt när man ska beställa jeans från nätet tycker jag, kan ha så olika storlekar..

  Nu ligger bilder på Fondan uppe, om du är intresserad av att ta en liten titt. Gudomligt skön är den ju absolut, om inget annat (;

  Kram M.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER