torsdag 23 september 2010

OM JAG FICK ÖNSKA MIG....

några underbart vackra plagg, så hade jag definitvt beställt dessa sötnosar från TINTIN STYLE. Måste erkänna att jag måste in imorgon och prova den undersköna kavajen från Säby. Den är något av det vackraste jag sett och helt enkelt tidlös.
Helt makalös design....detta kan vara en Odd Molly-holic kavaj. Kostar 2.500 kronor.


Ni har väl inte missat att TinTin Style har 15% på just Smooph. Älskar deras plagg!! De designas av en underbar Skånsk tös som kan designa vackra och kvinnliga plagg. Denna blus kommer jag nog att slå till på.

Dessutom har även dessa sötnosar dykt upp hos TinTin Style och jag kan knappt stålsätta mig längre....älskar PRIMEBOOTS vackra skor. Men jag ska stålsätta mig....väntar på ett underbart paket från DEEP FLING......Underbart innehåll utlovas.
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Så mycket fint, blusen var ju helt underbart fin! Håller med dig om primbootsen, de är så snygga!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER