fredag 24 september 2010

MÅSTE TIPSA OM DEN FINA WINONA KLÄNNINGEN + 20% RABATT PÅ PROVRUMMET

Den vackra Winona Dress som jag provade HÄR finns nu äntligen till försäljning på PROVRUMMET. Dessutom kan man om man blir NY MEDLEM få 20% rabatt på ett inköp fram till den 26 september!!

Pris 699 kronor
Tygget är underbart tunn och mjukt, känns nästan som supertunn mocka eller sämskinn.Kan varmt rekommendera denna sötnos!


KRAM!!

1 kommentar:

  1. Den är superfin men när jag gick in på sidan så föll jag ännu mer för en Jojo Dress, så det blev en sån i ROSA och sedan en Maggie dress. Fick intro rabatten så det ska bli så spännande att se hur det passar, jag vågade på mig storlek M iställer för L som jag ofta fegar på.
    Ha en skön helg, kram Milla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER