fredag 24 september 2010

MÅSTE TIPSA OM DEN FINA WINONA KLÄNNINGEN + 20% RABATT PÅ PROVRUMMET

Den vackra Winona Dress som jag provade HÄR finns nu äntligen till försäljning på PROVRUMMET. Dessutom kan man om man blir NY MEDLEM få 20% rabatt på ett inköp fram till den 26 september!!

Pris 699 kronor
Tygget är underbart tunn och mjukt, känns nästan som supertunn mocka eller sämskinn.



Kan varmt rekommendera denna sötnos!


KRAM!!

1 kommentar:

  1. Den är superfin men när jag gick in på sidan så föll jag ännu mer för en Jojo Dress, så det blev en sån i ROSA och sedan en Maggie dress. Fick intro rabatten så det ska bli så spännande att se hur det passar, jag vågade på mig storlek M iställer för L som jag ofta fegar på.
    Ha en skön helg, kram Milla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER