torsdag 30 september 2010

IDOL: JAY SMITH RULES OCH DANIEL!!!

Om ni missade Jays sånginsats igår, då måste ni bara lyssna på detta klipp. Underbar sång och röst! Sen gillar jag även otroligt mycket Daniel men det var inte rättvist att ha dessa båda killar på samma gång, hoppas Juryn tar Daniel vidare. Bjuder även på Daniels skönsång!


Här kommer även ett klipp med Daniel:


Ha en fortsatt fin dag! Har Några vackra plagg från Love Forever som jag ÄNTLIGEN fått tag på....ska se när jag hinner visa upp dessa.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jag måste bara få säga att jag läser din blogg dagligen och den är verkligen härlig och inspirerande! Så mycket fint du visar, både billigt och dyrt. Jag måste säga att jag har handlat en hel del på dina tips det senaste - den enda negativa är att det blir lite dyrt ;-)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du gillar Jay1 Han är vän till mig och jag promotar honom hårt i min blogg :o) Tyvärr har jag inte fattat hur ma får in videoklipp i bloggen... ska nog försöka ge mig på det igen...
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Josanne: Ja vet! Himla ROLIGT!!! Tänk att vara vän med en sådan talang, dessutom gillar jag hans sköna, opretantiösa stil! Ska han slå igenom STORT bör han dock komma tvåa ;-D De som hitintills vunnit Idol har ju inte direkt lyckats jättebra efteråt alla gånger....
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER