torsdag 16 september 2010

TRADERA FYND OCH NYA HUNTERS!!!

Idag ska jag avslöja ETT av mina två Tradera fynd! Dessutom känner jag mig generös så tänkte bjuda på bilder på mina "nya" HUNTER stövlar som tillhör en utgående model som är HELT UNDERBARA!
Ett av mina fina Tradera-fynd är dessa snygga ljusbeiga (de är inte så gulbeiga som de ser ut på dessa bilder) TIMBERLAND mockastövlar i nyskick! Verklige URSNYGGA! Köpte dessa till ett oförskämt bra pris. ÄR SÅ NÖJD! Kommer vara ursnygga till min Continent Knit dress, bl a.

Så nöjd!!!


Här är mina nya Hunters!! Så snygga, det är en gammal model där man blandat canvas med gummi. Den heter Lady N (The Lady Northampton Boot). Den är smalare i skaftet och lite spetsigare i tån, dessutom ser den ut som en snygg ridstövel !! I LOVE!Lite mer diskret etikett på sidan....ME LIKE.

Visst är dessa URSNYGGA?

Dessa kommer jag att använda MYCKET! Perfekta när man ska till jobbet i detta väder!
Ha nu en fortsatt fin dag!! Imorgon avslöjar jag mitt andra Tradera-fynd OCH lite plagg som kommit från PROVRUMMET. Koftan, som ni ser skymta på några bilder kommer från Provrummet och jag lovar visa den lite närmare imorgon, den heter Darcia Wrap och är LJUVLIG!
Ha en fortsatt fin kväll.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Underbara inköp! Förstår att du är nöjd!!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Förstår att du är nöjd. Super fina Timberlands. Me like alot!

  SvaraRadera
 3. Jätte snygga stövla, båda paren!
  Tack för provningen av höst släppet.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för Hunter-tipset. Precis vad jag söker. Letade genast rätt på ett par!

  SvaraRadera
 5. O så snygga båda paren! Grattis till fina köp!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 6. Nu blir jag skitavis! Precis såna Hunter stövlar var jag på väg att köpa i fjol för 700kr via Blocket men fick det aldrig att bli. Helt klart snyggaste modellen!

  Fina Timberland stövlar du fått tag på också. Var det via Tradera?

  KRAM

  PS. Kul att se provningarna idag.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER