söndag 12 september 2010

IDAG ÄR JAG TRÖTT OCH SHOPPING SUGEN....

Det kan inte ha undgått NÅGON som läser bloggen att jag är totalt förälskad i min nya fina WIGWAM i Lile Lilac. Nu efter att ha tittat på fina Ninna som har bloggen En Skopa Odd & En tesked Molly har jag gått och fått en ny förälskelse......WIGWAM i CHALK eller i Almost Black får gärna flytta in till mig.....VILL HA!
Jag kan se denna kombo framför mig:
Fast jag tycker Ninna modellar denna MYCKET bättre....

Primeboots i denna ljusa färg.....ME WANT! Nu har TINTIN STYLE FÅTT IN PÅFYLLNING AV DESSA (och de har WIGWAM i Chalk)!! Tyvärr är min storlek 37 redan slut.....AAARGH! Enda trösten är att Erica redan upplyst mig om att hon tagit in vårens "special" modell med Rosor broderade på sidan i tre färgställningar.....DE SKA JAG HA!!!
Återkommer med Dagens Outfit lite senare! Är helt slut och det känns som att bröstbenet kan vara brutet.....känner mig INTE redo för en ny, tuff vecka på jobbet.
Vi ses senare!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER