torsdag 30 september 2010

NI HAR VÄL INTE MISSAT: 15-20% RABATT PÅ COUNTRY DREAMS!!

Tänkte tipsa om att COUNTRY DREAMS just nu har 15-20% rabatt på utvalda varor i sin butik. Bland annat finns en hel del Odd Mollysar med, t ex:

Finaste Wigwam i Lilac och i Chalk

Vackra Utena T88 (Vilket namn....sådär lyckat)

Fina Damsell T88


Vackra Tutu T88


Även de fina smyckena från Good Charma är nersatta!!Sen har jag dessa som några av mina absoluta väskfavoriter! Finaste väskorna från Oilily! Gick bara omkring med dessa när jag var mammaledig. Man kan ha ALLT i dessa, vara snygg och ändå aldrig behöva oroa sig för stänk och annat. De är enkla att torka av, vattentätta och superpraktiska (massor av bra fack).

Sötaste plånboken är nedsatt.
Själv har jag klickat hem en sötnos! Kan ni gissa vad det är som är på väg hem?
Ha en fortsatt fin kväll! Har så mycket fina saker att visa upp. Har bland annat varit på Gudrun Sjödén, ni vet "tant" mode....NOPE! Jättefina plagg hade kommit in och jag lovar visa upp några söta plagg.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Fina saker MEN jag ska till Götet imorgon och måste hålla igen på klicken. Hittar jag inget där får jag väl surfa in på tåget hem och tröstköpa något :-)

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER