onsdag 22 september 2010

JAG HAR FÅTT PAKET IDAG MED UNDERBART INNEHÅLL!!!!

Idag har jag haft en helt sjukt stressig dag! Massor att förbereda och Stora Syster hemma.....är så trött nu så jag skulle kunna somna stående. Det enda som piggat upp denna dag är mitt underbara paket från AMY från Fitts & Company. Ska vara helt ärlig och erkänna att jag alltid tyckt att Swedish Hasbeens haft underbara skor men alldeles för dyra. Nu när dollarn är ganska låg och efter att ha sett Amys inlägg med bilder på dessa och de fina tajtsen/stretchjeansen som Brooklynn hade på sig kunde jag inte låta bli.....jag beställde både stretchjeansen och de vackra High Heeled Jodhpur. Säger bara WOW!!!!


De är ljuvligt sköna och alldeles, alldeles, alldeles UNDERBART VACKRA! Är så nöjd!
La faktiskt märke till dessa när jag tittade på PROVRUMMETS produktbilder, där har modellen dessa på fötterna på ALLA bilder och de är UNDERBARA! Kommer att använda dessa varje dag!!

Otroligt sköna för att ha så höga klackar och man får så snygga ben i dessa ;-D

Här ser ni byxorna bättre, SEE THROUGH SOUL heter märket och de är otroligt snygga och sköna på.
Odd Molly 9th Sweater och Fields of Lace i Chalk.Hoppas ni har en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Sååå snyggt!!!
  Gillar verkligen din blogg, så smakfull.

  SvaraRadera
 2. Så sanslöst snyggt jaaa....,vill så gärna ha hasbeens med=)

  Ha en fin kväll vännen=)
  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 3. Snyggt alltihopa! Byxorna ser väldigt bekväma ut. :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har haft mina exakt likadana Hasbeens i ett år nu. Ju mer man använder dem ju snyggare blir dom och man älskar dom mer och mer!!

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 5. Nä hä, varje gång jag besöker din blogg så blir jag avis....

  Så himla snygga!!

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER