söndag 19 september 2010

TIPS: EMMA S. UNDERBARA PRISVÄRDA HUDVÅRDSPRODUKTER!

Måste bara tipsa er om dessa underbara, prisvärda hudvårdsprodukter. Det är Emma Sjöberg Wiklunds nya hudvårdsserie, Emma S. Var inne på Åhlens i fredags och såg dessa, blev nyfiken och blev tvungen att testa dessa (nyfiken i en strut som jag är:-). Har nu provat rengöringen i två dagar och även den färgade dagkrämen. KAN BARA VARMT REKOMMENDERA DESSA PRODUKTER (OCH NEJ, JAG ÄR INTE SPONSRAD). Hudrengöringen kostar ca 120-130 kronor och tar verkligen bort allt smink på ett behagligt sätt, doftar gott dessutom och man känner sig verkligen fräsch i huden efteråt, jag brukar dessutom vara väldigt känslig i ögonen men denna klarar av att ta bort all mascara utan problem och utan att svida. Den färgade dagkrämen är mycket bra den också påminner OTROLIGT mucket om min Dermatologica färgade dagkräm men kostar nästan hälften, priset för denna är nämligen 249 kronor (dermalogica brukar kosta kring 400 kronor).
Annars brukar jag använda Dermalogicas Treatment Foundation, Kanebos Puder Foundation alternativt I.D. Bare Minerals Foundation. Toppenprodukter samtliga men också HELT andra priser.
Jag har verkligen provad de flesta hudvårdsmärken som finns ute på marknaden och kan just därför uppskatta Emma enkla och bra produkter. Jag kommer definitivt att köpa fler av hennes produkter, framförallt med tanke på de överkomliga priserna i relation till kvalite. Kan rekommendera dessa!
Nu blir det snart valvaka! Håller tummarna för att det ska vägen!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Alltid bra att få nya tips på prisvärd hudvård! Ska verkligen testa detta!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Det är ju en DJUNGEL att hitta rätt produkter och jag avskyr att känna sig lurad av för omotiverat högt pris. En fråga till dig, har du någon gång testat hudvårdserien WISE? Det ska vara rena naturprodukter, min dotter med tuffa hudproblem har fått den rekommenderade men jag har inte hört så mycket om dem...
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Hej Milla: tyvärr har jag aldrig hört talas om detta märke. Däremot vet jag att Exuviance är väldigt bra om man har hudproblem. Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER