fredag 10 september 2010

MY PRECIOUSSSSS.....CONTINENTAL KNIT DRESS

Jag säger bara WOW! Så vacker denna klänning är och inte särskilt stickig heller. Rymlig i storleken är den. Jag har denna i storlek 1. Jag tycker själv att det är bättre passform på årets klänning jämför med tidigare års modeller. Denna har jag köpt av UNDERBARA MALIN på DEEP FLING. Jag kan varmt rekommendera denna butik. Snabb, supertrevlig service på SVENSKA och inga problem med frakten till Sverige. Det är bara att maila Malin om man har frågor. Dessutom är dollarn så pass låg fortfarande att det lönar sig att beställa från USA. Denna sötnos fick jag levererad på minder än en vecka från betalning!!

Här får ni en bildkavalkad!!Här tillsammans med underklänningen från CREAM. Perfekt mix!Ni kan förstå att jag är SUPERNÖJD med denna klänning!! Om man inte vill beställa från USA kan man även köpa denna från TINTIN STYLE men de har bara storlekarna 2 och 3 kvar.
Ska prova denna skönhet med mina boots imorgon.....så kul!!!

VILL ÄVEN VARNA KÄNSLIGA LÄSARE FÖR LÄSKIGA BILDER!!!!

Bild på ena benet, som blev omplåstrat.


Andra benet. Men som sagt, det kunde ha varit MYCKET VÄRRE!!

Ha en trevlig fredagkväll!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Klänningen är underbar och du är jättesnygg i den!=) Lovely! Men huuu vilken smäll du måste ha fått där i trappan...TUR att det gick ganska bra trots omständigheterna!
  Sköt om dig vännen!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 2. Men herregud jag har ju helt missat hjärtat! naaaw stackars dig och är så glad för att du kom undan med "lindriga" skador. Har själv haft en nära döden upplevelse när jag krokade med en kronhjort och jag vet precis hur det känns. Du är super fin i din klänning och visst är Malin underbar!!! Hon kan lära många ett och annat om kundservice! Hoppas att du mår bra nu! Men du!!! Skall du inte med till Göteborg :( :( Kram

  SvaraRadera
 3. Ååh så fin du var i denna! Eftersom jag har den mörkblåa från -08 tänkte jag inte bry mig om dessa. Men nu börjar jag vackla där också..den är ljuvlig!
  Säger som jag sa förut, du har en skyddsängel, tack o lov. Det visste du ju, eller hur!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! Jag har också en på väg hem och kan knappt bärga mig ;-). Är inte riktigt säker på om jag har något i garderoben som är riktigt bra att ha under - din Creamklänning är ju som du skriver klockren. Snart ska jag promenera in till stan och kolla Scorett-stövlarna. Ha det gott trots dina blesssyrer.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag älskar också denna klänning och har redan hunnit använda den på jobbet denna vecka.

  Jag upplever den inte som stor faktiskt, men jag vill ha den lite längre ner på låret iofs och man kan ju justera bredden med skärpet.

  Jag hittade en klänning på H&M i bomull i lite mullvadsfärg/lila som bara kostade 99kr och som passade perfekt under. Den var helt ren (dvs utan spetsar osv) så för mig var den perfekt om man vill "klä ner" klänningen

  Låter läskigt med ditt fall, tur att det gick bra.

  Pythia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER