lördag 4 september 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT + NÅGRA AV MINA FAVORITKOMBOSSAR

Då har det blivit dags för dagens Odd Molly-outfit! En dag som denna, Födelsedag för bloggen och allt, förtjänar en Odd Molly Outfit ;-D Idag visar jag min vackra Tea Jacket i Almost Black, st 1 som jag "justerat" lite genom att sy ditt två band på sidorna. På så sätt får jag fram midjan och det blir jättefint i ryggen med rosetten. Sen tänkte jag även på lite kombossar från det gångna året. Måste erkänna att jag känner mig överumplad och OTROLIGT smickrad över den responsen som bloggen fått. TACK ALLA NI SOM LÄSER OCH UPPSKATTAR DENNA! Det betyder otroligt mycket att höra era kommentarer och tankar kring denna.

TEA JACKET, ALMOST BLACK, ST 1
Under har jag en Suiteheart Minitank, st 3 i Lile Lilac
Jeans från BLANK NYC köpta på TINTIN STYLE som är ett av mina bästa köp detta år.

ÖNSKAR SÅÅÅÅ ATT JAG KUNDE FÅ TAG PÅ EN SUITEHEART MINITANK I SIZE 3 I ALMOST BLACK! Om någon därute har en sådan som ni önskar bli av med kan ni väl lämna en kommentar! För visst hade en i Almost Black passat ypperligt till?


NU TILL ETT LITET URVAL UTAV NÅGRA AV MINA FAVORITOUTFITS FRÅN DETTA FÖRSTA ÅR!

Älskar den fina Livingloving dress i Blue tillsammans med denna vintage Noa Noa kavaj.

Klockren kombo!

Vackra Wigwam i White tillsammans med Underklänning från Abecita (köpt på Ellos) och vackert skärp från Noa Noa.


Vackraset JoJo dress från PROVRUMMET tillsammans med underklänning från Ti Mo också tillgängligt på TINTIN STYLE samt egendesignat halsband.

Vacker outfit från Vintage omlottcardigan från DAY och klänning från MINA UK tillsammans med egendesignat halsband.


Vackra JOJO dress från Provrummet, precis som tidigare i Powder. Här kombinerat med Dolce skirt från Odd Molly, H&Ms knytskärp som blev en hit och egendesignat halsband.

Vackraste Up-to-Me-issm dress i Indigo tillsammans med Dolce skirt från Odd Molly och H&Ms knytskärp.

Underbar kombo med kofta från Provrummet tillsammans med klänning/linne från Odd Molly Fields of Lace och Brantingbyxor. Egendesignat halsband till.

Tea Jacket från Odd Molly tillsammans med blus från Munthe plus Simondsen och kjol från H&M.

Skärp från Noa Noa. Älskar att det är en mix mellan så många olika märken som gör denna kombo så elegant.

Sist en favoritkombo mellan Odd Molly Cupcake Top, Noa Noa klänning och skärp samt skor från Irregular Choice.
Hoppas ni får en fortsatt fin lördag och GLÖM INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN DÄR NI KAN VINNA ETT AV MINA EGENDESIGNADE HALSBAND!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Jag kan bara säga..så många snygga outfits! Din fina Tea jacket har jag väntat länge på nu kom jag på! Beställde från Amy i juli o har fortfarande inte kommit! Väntar faktiskt på tre olika paket från henne. 2 från i juli o ett sedan höstkollektionen..vad kan ha hänt tro! Mailade henne för nån vecka sedan, hon skulle kolla upp sedan inget mer. Konstigt va?! Får väl maila igen, har ju betalat allt.
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Annelie: JA, det var MYCKET märkligt! Det är bara att fortsätta maila annars kanske hon tror att du fått dina leveranser!Fast två gånger har det hänt att mina saker fastnat någonstans på vägen och det har tagit ca 4 veckor att få fram dessa, OACCEPTABLET! Men tyvärr inget Amy kan påverka, tror jag. Måste erkänna att Malin på Deep Fling känns mer pålitlig när det gäller snabba leveranser!
  KRAM Vännen och hoppas dina paket dyker upp snart!!

  SvaraRadera
 3. SÅ fina outfits! Jag gillar ju ljuvligt ljusa toner, så det var de jag fastnade för. Jackan blev fin med de breda bandenn! Kram

  SvaraRadera
 4. Nu aer jag ocksa en glad aegare av up-to-me-issm dress i indigo :). Naer det gaeller Amy, antar att ni menar Amy fran fitts and co. sa gillar jag hennes sortiment och bestaellt flertalet ganger fran henne men jag tycker hennes website aer sa jobbig! Men jag tror hon haller pa och fixar med den och kanske det har blivit nagot strul i bestaellningen pga det? Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackar kombosar du visar upp, plaggen ser ut att vara sydda efter dig!!=)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Grattis och tack för detta år som gått av fantastiska bilder på dig och kläderna! Jag skålar för dig i ett glas rött så här på lördagskvällen!
  /Fiona

  SvaraRadera
 7. Hej hej! Är en flitig läsare av din blogg och undrar om du vill lägga till min blogg i sidmenyn och länka till? Jag skriver om min vardag med min familj, våra resor och min kärlek till Odd Molly - bland annat! Ha en fortsatt skön kväll! Mvh Maria

  SvaraRadera
 8. Hej
  Hittade hit till din blogg för ett par månader sedan, & jag måste erkänna att jag är såååå fashinerad av den/dig!

  Som så många andra så har Odd Mollys kläder fått en speciell plats hos mig. (Har tyvär inte ekonomi till att köpa så många plagg, men har några som jag älskar!!)

  Vill bara tala om att det är så underbart att få se dig i alla din 'outfits' (även annat än OM.) Du är en otroligt snygg kvinna & du bär upp dina kläder helt fantastiskt.

  Tack för din inspiration & till alla fina 'tips'!

  Må så gott! Kram Malin

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER