lördag 11 september 2010

DAGENS ODD MOLLY - WIGWAM LOVE

Idag har det varit en lagom slapp dag, myst med barnen och promenerat så gott det går med bruten tå....usch, man är ju kvinna, smärta har man lärt sig att tåla efter att ha fött två barn till världen. Kände för något fint men samtidigt avslappnat. Det blev min älskade WigWam i Grey.

Under denna har jag min fina underklänning från CREAM, den är så otroligt användbar! Dessutom har jag matchat med ett par lagom glittriga tights i silvergrått, känner mig faktiskt ganska nöjd över min fina matchning. Tyvärr har jag ingen fotograf i närheten så någon helkroppsbild kan jag inte bjuda på.Hoppas ni alla har en underbar lördag! Nu är det snart dags för lördagsgodis.....prinsessorna är så förväntansfulla. Helgens absoluta höjdpunkt för dem skulle jag tro!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Åh denna är så snygg, har också den...kanske skall uppdatera mig med spetsen som du hade , skit snyggt!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER