måndag 13 september 2010

TRADERA NÄR DET ÄR SOM BÄST.......

hoppas, jag....
Efter min förskäckelse med Kopian av 4 Continent X-stitch dress skulla man kunnat tro att det skulle bli helt stopp med Tradera inköp, men icke.....så två små sötnosar igår som ropade på mig....kunde inte motstå dessa. Hoppas det är seriösa säljare och att de är så fina som de ser ut....hoppas, hoppas, hoppas. Jag kan avslöja att den ena är en söt liten Odd Mollys och det andra något man har på fötterna.


Hoppas allt funkar och att jag inte blir MEGABESVIKEN när jag väl får hem mina fynd, för fynd är precis vad det var.....sjukt billigt faktiskt. Mollysen jag köpte är en variant som ännu INTE kopierats vad jag vet och det andra är något jag letat efter länge, precis rätt modell och rätt färg.
Väntar fortfarande på mitt paket från dels Pomp De Lux som verkar vara på avvägar (den skulle ha kommit fram i torsdags men ingen hittar denna) och sedan mitt paket från Tyskland med finaste Nymph Strap Dress.....AAARGH....hatar denna väntan.
Ha en fortsatt fin måndag.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Hoppas dina fynd kommer snart. Så trist att vänta på paket.

    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER