torsdag 9 september 2010

TILL SALU - NOBLESSE COAT I CHOCO, ST 2

Här kommer min vackra Odd Molly kappa, har varit usel på att använda denna. Den ser helt oanvänd ut och har mest läggat undanstoppad i garderoben. Helt enkelt ljuvlig, men ingen färg som riktigt trivs med helt. Är det någon som vill adoptera denna? Pris som önskas är 2.600 kronor + frakt som säkert går på (72 kronor och man får lägga till ytterligare 53 kronor om man vill ha som REK). Skulle fler vara intresserade går den till högstbjudande.


Storlek 2 och ganska normal figurnära, passar bäst på en normal st 38.


Om ni är intresserade är det bara att lämna en kommentar med angivande av mailadress (lovar att inte publicera dessa) så kontaktar jag er. Lycka till och ha en fortsatt trevlig kväll!!
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Hej jag ville fråga lite om råd och hoppas att du kan svara. Jag var inne på Campadres hemsida och hittade många fina saker. Just nu har det en Odd molly kampanj som slutar imorgon (fredag, natt). Har du handlat där och har någon erfarenhet om hur de är att handla ifrån?

  Hoppas du mår bättre snart, hälsningar Matilda

  SvaraRadera
 2. Hej Matilda: Jag har handlat ett par gånger därifrån. Jag har dock alltid valt att betala via faktura villket gjort att jag inte ligger ute med pengar om något skulle vara slut eller strula med leveransen. Ska man handla från Campadre rekommenderar jag att du tar faktura, det har varit strul ett par gånger med att deras lagersaldo INTE stämmer och folk läggat ute med sina pengar under lång tid.
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 3. Den kappan är så fin! Synd att det inte var storlek 1, då hade jag köpt den av dig. De hade den på Freeport för några veckor sedan, ångrar så att jag inte ens provade den. Är det mycket vidd i nederdelen?

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 4. Tack för snabbt svar. Trevlig helg! //Matilda

  SvaraRadera
 5. Hej Maria: JA, det är mycket vidd i kjoldelen, man kan nästan se det på bilderna jag tagit. Väldigt kvinnligt och effektfullt.
  Lycka till!
  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jättefin kappa. Från vilken kollektion/år är den ifrån och vad kostade den som ny?

  SvaraRadera
 7. Hej Intresserad: Den är från hösten 2009 och är knappt använd. Nypriset såg jag nu när jag tittade på tagsen var 5.000 kronor (vet dock att de tog 5.300 i Stockholm för denna). Återkom om du skulle vara intresserad.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER