lördag 25 september 2010

KUNDE INTE LÅTA BLI......SEXTON STRAP DRESS

När jag var hos TINTIN STYLE i början av veckan blev jag tokförälskad i den vackra och i Odd Molly sammanhang prisvärda klänningen: SEXTON STRAP DRESS I SVART. Den är helt enkelt ljuvlig!! Även de vackra kavajerna från Ti Mo ska jag inhandla bara jag kan kan bestämma mig för färg och model.
Denna har jag köpt! Bilder på olika kombossar kommer senare idag, när jag får lite tid framför spegeln i lugn och ro.

Verkligen ljuvlig på en kvinnlig kropp MED KURVOR enligt MIN egen personliga åsikt och eftersom detta är min blogg tänker jag inte censurera det jag tycker;-D
Ni missar väl inte att TINTIN STYLE har 15% rabatt på Smooph + linne som medföljer!


Dessa två sötnosar funderar jag på att beställa, fast jag sitter i valet och kvalet......är otroligt sugen på denna vackra kavaj från SÄBY. Älskar hennes kvinnliga och vackra stil. Elegant men ändå enkelt.....ME LIKE.

Denna kostar en del men sitter den som jag tror kan det vara värt varenda krona med tanke på hur ofta jag har svarta kavajer på mig. Ska försöka hinna prova denna innan jag beställer den från TinTin Style.
Hur tänker ni inför en större investering i er garderob? Användning, praktiskhet, skönhet.....?
Ha en fortsatt fin lördag! Återkommer snart till er.
KRAM!!

1 kommentar:

 1. Åh gumman va snygg du är i den!!
  Den ska få följa med mig hem från träffen i gbg om jag lyckas hitta den, den är underbar!!!
  Grattis till en superfin klänning!
  Jag kan mycket väl tänka mig den som nyårsklänning med läckra skor och smycken till;-)

  Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER