söndag 5 september 2010

DAGENS OUTFIT - JO MINSANN, DET FINNS ETT ODD MOLLY PLAGG MED, TITTA NOGA....

Dagens Outfit innefattar faktiskt ett litet, nästan osynligt Odd Molly plagg men framförallt innefattar den några sköna, varma och mjuka favoriter. Är frusen idag, nu har hösten kommit på riktigt och jag början frysa ända in i märgen. Igår kväll när maken var på Jobbkonferens och jag nattat prinsessorna bestämde jag mig för att försöka skapa ett nytt halsband som skulle kunna passa ihop med min fina Nymph Dress, det var ett tag sedan jag tillverkade nya halsband. Resultatet ser ni här på bloggen idag. Satt till klockan var 02.30 igår/idag....inte mycket till sömn men vem behöver det?
Underbart mjuk och vacker cashmere kofta från Zadig & Voltaire, skärp från Hunky Dory, Jeans från Blank NYC + nytillverkat egendesignat halsband.

Älskar dessa asymetriska koftor från Zadig & Voltair. Supersköna, snygga och med lite lagom mycket edge.

Halsband i varma toner som jag ska matcha till min fina Nymph Dress i Cherry, vad tror ni om det?


Har ni lyckats hitta den gömda Odd Molly? Japp, det är det enkla linnet i bomull "100gr Lovelove tank" som inte syns mer än som en liten rosett. Underbart skön och mjuk. Dessutom köpt på 70% REA så då känns det helt OK, annars tycker jag OM:s basplagg är löjligt dyra.
Ha nu en fortsatt fin söndag....snart nalkas det nybakad Äppelpaj, MUMS!! Men först en timmes jobb.....BLÄÄÄÄÄ.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Ååh så fint halsband! Det kommer passa perfekt till din Nymph!
  Här är är så fint sensommar väder idag! Roar mig med sy gardiner till vardagsrummet.
  Ha en skön eftermiddag!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jättefint halsband!!! Fastnade även för skärpet, supersnyggt och verkar mycket användbart. Är det från detta år?

  SvaraRadera
 3. Hej Katarina: Skärpet är inköpt under sommar-rean på 70% så jag köpte både det svarta och bruna ;-D
  SUPERNÖJD med båda!! De är otroligt använbara!!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER