tisdag 7 september 2010

TIPS!! TINTIN STYLE HAR FÅTT PÅFYLLNING AV PRIMEBOOTS & FÅTT IN HUNTER!!

Jag vet att vi är en hel del som har fallit för Primerbootsen (även om de är aniiingen för tuffa för mig). Nu såg jag precis att TINTIN STYLE fått påfyllning av de ljusbeiga och svarta Primebootsen OCH att de dessutom tagit in HUNTERs stövlar och fleecesockar!!! Allt samlat på ett ställe! OJOJOJ, va sugen jag blev på ett par stövlar.....jag som lyckats lägga band på mig själv när det gäller Primeboots och Hunter.
De här lila sötnosarna är bara sååååå fina.

Ett par fina rosa fleesesockar hade inte varit fel till mina svarta HUNTER.

Den här färgen och modellen av Primeboots är den som lockat mest, fast jag undrar hur man behandlar denna för att den inte ska bli ful och smutsig direkt, eller det kanske är charmen....den slitna looken?
Jaja, har varit en intensiv dag idag. Var inne i en butik och returnerade ett plagg jag köpt för ett par dagar sedan och ägarinnan blev riktigt sur och otrevlig.....det lockar VERKLIGEN inte till fler köp i en sådan butik. För visst är det så att man vill kunna lämna tillbaka varor (när man nu har öppet köp) utan att få sura blickar eller kommentarer?
Ska försöka få in en dagens hemmaoutfit lite senare!
Vi ses senare!!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hunterstövlarna med sockor i är verkligen ett kanonköp! Köpte själv ett par förra säsongen och de användes nästan dagligen. Som förskollärare var det en lyx att få ha fina stövlar på jobbet som passade lika bra till promenaden hem genom stan... /Rebecka

  SvaraRadera
 2. Håller med dig helt när det gäller Primebootsen.De ljusa är helt klart snyggast!
  Din undran angående skötsel av dessa skönheter kan jag besvara. Det bästa sättet att sköta och behandla ett ljust skinn är med impregneringsspray eller ännu hellre med en kraftig crème. Spray har fördelen att den är lättaplicerad, men ger tyvärr inte samma skydd som en crème.
  Själv använder jag vanlig ofärgad skocrème på skaftet och en kraftigt vattenavvisande crème på foten. Boston har en raingardcrème som är kanon! Luktar inte och ger inte mörkare skinn, vilket en del andra kan göra, som ex. minkolja.
  Detta ger bra skydd mot både väta och fläckar. Får man smuts på, så torkar man bara rent dem och upprepar proceduren igen.

  Hoppas att detta hjälpte dig i dina funderingar.
  Jag arbetar med skor och har gjort så i många år, så jag kan lova att detta funkar. ;)

  Tack för en underbar och inspirerande blogg.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Fick hem ett par Primeboots från Tintin idag! Jag valde dom ljusa i lägre modell. Riktigt fina är dom. Förra veckan kom jag hemdragandes med ett par andra halvhöga kängor. Maken trodde jag blivit galen o såg genast till att dessa kom istället..inte dumt alls! Han föredrar riktig kvalitet o jag kan bara hålla med.
  Jag visade såklart ditt halsband. Han tyckte det var väldigt fint o roligt jag köpt det av dig!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER