onsdag 8 september 2010

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT.....

Väntar ALLTID för länge, känns det som! Jag måste bara berätta en liten historia som visar på vilket underbart nätverk av Od Molly-systrar vi är! Häromdagen såg jag bilder på vackraste ANNETTE (med bloggen "Inspire me today & Odd Molly"). Den vackra Nymph Strap dress i Dark Cherry som jag varit så sugen på visades upp. Behöver jag säga att jag genast upplyste henne om att jag var beredd att köpa denna av henne om hon ngn gång ville sälja denna skönhet ;-D? Ni kan inte ana sedan vad som hände! Raraste, finast Annette HITTAR klänningen åt mig till ett oförskämt bra pris (under halva priset) i MIN STORLEK!!! Hon mailar genast länken och glad i hågen klickar jag frenetiskt. Jag satt och var nervös ett tag då jag sedan såg att detta nedsatta pris försvann så snart jag genomfört mitt köp! Jag svettades i några timmar kan ni tro. Nu har jag fått beskedet att den är på väg till mig.....kan knappt hålla mig och jag hoppas historien slutar lyckligt så jag får visa upp denna vackra klänning på bloggen snart. Jag måste än en gång få tacka finast Annette för hjälpen! TACK ANNETTE!!

Jag VET att man inte ska ta ut något i förskott men jag är så uppspelt över detta vackra plagg som jag nästan gett upp hoppet om att jag bara bubblar inombords! Nu är det VERLIGEN snart dags att göra en översyn av garderoben, här ska snart rensas och jag lovar lägga upp det på bloggen först om någon skulle vara intresserad (mest storlek 2 på de flesta plaggen). Vi hörs senare!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Hej! Gud vilken tur du verkar ha haft senaste tiden, först att du klarar fallet i trappan, och sedan att du hittar drömklänningen! Önskar att det kunde gå lika bra för mig.. Söker igenom hela nätet efter Noblesse Jacket Navy Blue, den korta jättejättefina jackan! Stötte på den för två år sedan nu, och blev störtkär, såklart hade jag inte råd att köpa den då, och nu hittar jag verkligen den inte någonstans! Det är så orättvist.. Du känner inte till någon som har en i storlek 2 som skulle kunna tänka sig att låta sin underbara jacka få en ny ägare? :) Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Var hittade du denna goding till ett bra pris?
  Jag såg den på OM butiken och den är verkligen underbar, mycket finare i verkligheten än på produktbilden.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej Linaplina! Annette hittade denna till mig på webbshoppen SHIRTSTORY i Tyskland. Har ALDRIG handlat från dem förrut, så det ska bli SUPERSPÄNNANDE!! Priset försvann som sagt i samma sekund som jag lagt in min beställning, vet inte om det beror på att jag tog den sista eller vad det var som gjorde det....mysko men kul för mig!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin!
  Låter intessant vad du komemr sälja.. :)

  SvaraRadera
 5. Hej vackra du!!
  Ja denna klänning är helt fantastisk, köpte alla 3 färgställningarna för säkerhetsskull, tror att OM butiken har 70% på den... Bohemiandesign oxå. Kram Vi hörs!!
  Den är helt underbar, och passar till allt!
  Cia

  SvaraRadera
 6. Hej.
  Den är verkligen superfin och det är samma klänning som jag letar :) Om du mot förmodan skulle behöva en strl större (den är liten i storleken) så köper jag den gärna av dig.
  Jag var in på ShirtStore och det finns en kvar i stl 3 till samma pris, så du har nog inget att oroa dig över.

  Verkligen grattis till ett superköp!

  SvaraRadera
 7. Hej gumman och ett stort grattis!!!! Kommer sitta som en smäck på dig! Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER