torsdag 30 september 2010

FINA PLAGG FRÅN GUDRUN SJÖDÉN

Idag var jag en sväng förbi Gudrun Sjödén och tittade på några plagg jag blivit nyfiken på när jag sett deras katalog. Måste erkänna att detta märke ibland överraskar otroligt positivt. Upptäckte dessa tre sötnosar till plagg och till HELT andra priser än Odd Mollysar.

Underbart söt JULRÖD tunika med de vackraste broderier!Otroligt VÄLARBETAD! Pris ca 600 kronor (för medlemar)/700 kronor för övriga.

Underbart söt klänning, ljuvlig design, dock har jag svårt för rutigt tygg. Pris ca 900 kronor har jag för mig.

Visst är knytbältet fint? Även detta är mycket prisvärt, ca 245 kronor.
Ullekappan som har kommit för vintern var ljuvlig men det hanns inte med några bilder på den.
Kan dock rekommendera en runda dit om man har vägarna förbi.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jag gillar Gudrun! Köpte förr en hel del därifrån innan jag upptäckte OM. På vintern brukar de ha fina knästrumpor för ett betydligt mer överkomligt pris än OM. Såg du dom? Knytskärpet tycker jag är jättefint och funderar på att köpa.

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER