torsdag 9 september 2010

HITTAT ETT PAR SNYGGA STÖVLAR.....

Idag har jag varit runt och tittat på stövlar igen. Timberland stövlarna kändes för platta för min del och dessutom inte helt klockrena även om de var supersnygga, så de har åkt tillbaka. Jag har egentligen aldrig ägt ett par bruna stövlar, så jag tänkte att det kanske snart var dags att slå till på ett par bruna. Eftersom jag egentligen INTE är någon tuff stöveltjej har jag haft svårt att hitta rätt model i årets djungel av tuffare modeller. Här är dock en model som jag tror skulle göra sig ypperligt till jeans och smala byxor, sjukt bekväma och varmfodrade, dvs den perfekta vinterstöveln. Ni får agera smakråd.....vad tycker ni?
Snygga spännen och gummisula.


Sitter perfekt på foten och känns inte klumpiga.


Ganska lagom höga i modellen, ska försöka visa en helkroppsbild med dessa på senare. Hittade dessa på Scorett och de kostar ca 1.199 kronor. Känns som ett bra pris för gedigna höst/vinter stövlar. Visst är de snygga?
Ha en fortsatt bra dag, vi ses senare idag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Väldigt snygga, men skaften liknar så mycket Fiorentini + Baker's berömda stövlar! Men bra alternativ i mindre budget. Jag skulle tänka att skaffa mig, om jag hittade ett par här... F+B är mina drömstövlar, som jag tror att jag aldrig kommer att skaffa mig just för den höga prisens skull.

  SvaraRadera
 2. Riktigt riktigt snygga! Jag ska definitivt kolla in dem innan jag slår till på de Fiorentini&Baker jag spanat in hos Mathilde. Jag har redan ett par från F&B och de är supersköna men priset avskräcker ju onekligen.

  SvaraRadera
 3. Superfina! Jag har själv precis köpt ett par likadana fast svarta. Diggar dem skarpt :)

  / Veronica

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER